Over mij

Welkom, mijn naam is Ellen Daanen.

Zolang als ik me kan herinneren kan ik al met overleden mensen praten, en voel ik meer dan een ander kan voelen. Vroeger heette dat, gewoon een rijke fantasie.

Totdat je wat ouder wordt en erachter komt dat je dingen weet over mensen die ze je niet verteld hebben. Dan ga je ineens nadenken hoe je eigenlijk aan die informatie komt. Dan volgt een grote zoektocht, waarin je erachter komt dat dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn, voor andere mensen niet zo normaal zijn.

Dan komt er een periode dat je eerste jezelf en het leven moet gaan ontdekken als jongvolwassen. Je prioriteiten liggen dan heel ergens anders. Je vindt jezelf op dat moment al raar genoeg en had echt geen tijd en zin om hier aandacht aan te schenken.

Je wordt ouder en maakt een aantal dingen mee in het leven, en dan komen er toch weer een aantal vraag stukken.  Het leek wel of ik op ontploffen stond, zo veel informatie over iedereen en van alles en nog wat. Ik kon het niet meer ontkennen, ik ben medium. JA, en nu….

Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd, om erachter te komen hoe werkt, en hoe ik er mee om kon gaan. Hoe cliché het ook klinkt, ik leer iedere dag bij. Daar ben ik dankbaar voor.

Ik vind het leuk en een voel me bevoorrecht om mensen te mogen helpen, maar wat zeker zo belangrijk is, is de nazorg. Vind het belangrijk dat je niet met meer vragen naar huis gaat, dan waar je mee bent binnen gekomen.  Het geven van handvaten en/of begeleiding.

Dat is voor mij ook de reden geweest om meer te gaan doen met al dat moois dat mij gegeven is.

Mijn passies

Een van mijn passies is edelstenen, ik vind dit prachtige wonderen uit de natuur. 
Allereerst hoe ze eruitzien en natuurlijk ook de werking ervan. Je kunt ze inzetten om bepaalde klachten of problemen te verminderen. 
Ik vind het leuk om daar bijvoorbeeld armbanden en andere sieraden van te maken. 
Wil je een gepersonaliseerde edelsteen voor een iemand / voor jezelf, een specifieke doel of klacht, neem dan contact met me op dan. We kijken samen welke steen daar het beste bij past.  
Neem gerust een kijkje in de webshop. Wil je ze liever komen bekijken, dan ben je van harte welkom. Graag van te voren even bellen, zodat je zeker weet dat je niet voor niets komt.
Mocht je in de webshop iets niet kunnen vinden en of heb je vraag over de stenen, dan kun je me altijd bellen of mailen.  
Nog niet alle informatie staat op de website, we proberen dit zsm. compleet te maken. 
Ter Info: De edelstenen zijn alleen een hulpmiddel en geen medicijn. 

Mijn doelen

Mijn missie is het helpen van mensen. Iedereen heeft recht op liefde, geluk en balans. Doordat ik veel heb meegemaakt heb ik veel ervaring opgedaan.  Daarmee heb ik laten zien aan mezelf en aan andere dat er hoe gek, hoe diep of wat je ook is overkomen. Er altijd een weg is die weer mooie dingen brengt. 

Mijn mediumschap / het spirituele in mij, heeft mee daarbij zeker geholpen. 

De kennis die ik heb opgedaan uit het verleden heb ik uitgebreid door cursussen te volgen, zodat ik de gevoelens, de processen en de emoties die daarbij horen beter kan begrijpen. Enige voorbeelden hier van zijn stress klachten, rouwverwerking, en emoties, de werking edelestenen en het toepassen van massages. Wat voor de een iets simpels is, kan voor de ander een groot opstakel zijn. Laat je niet leiden door wat andere ervan vinden of denken, het is jou leven.

Graag wil ik jou helpen, om weer verder te kunnen in het leven.