Reading & Healing

Mijn missie is het helpen van mensen. Iedereen heeft recht op liefde, geluk en balans. Doordat ik veel heb meegemaakt heb ik veel ervaring gekregen. Deze kennis heb ik uitgebreid door cursussen te volgen, zodat ik de gevoelens, de processen en de emoties die daarbij horen beter kan begrijpen. Enige voorbeelden hier van zijn stress klachten, rouwverwerking, en emoties, de werking edelestenen en het toepassen van massages. Wat voor de een iets simpels is, kan voor de ander een groot opstakel zijn. 

Wat is er mogelijk?

Iedereen is welkom, en geen vraag is mij te gek. Misschien heb je een luisterend oor nodig, word je niet begrepen of wil gehoord worden, je hebt handvaten nodig hoe je nu verder moet, of gewoon zoiets iets simpels als wat de toekomst je gaat brengen. Is er een dierbare die overleden is, waar je graag mee in contact zou willen komen. Je hebt je huis laten versloffen omdat je even door de bomen het bos zag. Nou dan gaan we dat gewoon samen doen.  Voor mij staat jou geluk voorop. 

Duur :     ca. 45 min
Kosten : € 40,-

Twijfel je nog, dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Hierin kunnen we kijken of het klikt en kunnen we bespreken wat je ik voor jou kan betekenen.
Duur :     ca. 30 min
Kosten : € 10,- 

Voor vragen of om een afspraak te maken kun mij bellen of het het contact-formulier hieronder invullen.

ter Info: Indien je verhindert bent graag 24 uur van te voren bellen of mailen, anders ben ik helaas genoodzaakt om 75% van de kosten in rekening te brengen.

Maak een afspraak