Ellen Daanen

Welkom,  mijn naam is Ellen Daanen.

Zolang als ik me kan herinneren kan ik al met overleden mensen praten, en voel ik meer dan een ander kan voelen.  Vroeger heette dat, gewoon een rijke fantasie.

Totdat je wat ouder wordt en erachter komt dat je dingen weet over mensen die ze je niet verteld hebben. Dan ga je ineens nadenken hoe je eigenlijk aan die informatie komt. Dan volgt een grote zoektocht, waarin je erachter komt dat dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn, voor andere mensen niet zo normaal zijn.

Dan komt er een periode dat je eerste jezelf en het leven moet gaan ontdekken als jongvolwassen. Je prioriteiten liggen dan heel ergens anders. Je vindt jezelf op dat moment al raar genoeg en had echt geen tijd en zin om hier aandacht aan te schenken.  

Je wordt ouder en maakt een aantal dingen mee in het leven, en dan komen er toch weer een aantal vraag stukken. Het leek wel of ik op ontploffen stond, zo veel informatie over iedereen en van alles en nog wat.  Ik kon het niet meer ontkennen, ik ben medium. JA, en nu…..

Heb verschillende cursussen en workshops gevolgd, om erachter te komen hoe werkt, en hoe ik er mee om kon gaan.  Hoe cliché het ook klinkt, ik leer iedere dag bij. Daar ben ik dankbaar voor.

Ik vind het leuk en een voel me bevoorrecht om mensen te mogen helpen, maar wat zeker zo belangrijk is, is de nazorg.  Vind het belangrijk dat je niet met meer vragen naar huis gaat, dan waar je mee bent binnen gekomen. Het geven van handvaten en/of begeleiding.

Dat is voor mij ook de reden geweest om meer te gaan doen met al dat moois dat mij gegeven is. Om die reden heb ik een aantal cursussen gevolgd om de volgende begeleiding te kunnen bieden:

  • Bachbloesem
  • Depressie
  • Rouw
  • Stress

Op dit moment werk ik er hard aan om ook edelsteen therapeut te worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *